Aktuellt                                                             

 

                                                                       

Nya låga priser till Teheran

Vi erbjuder flygfrakt till Teheran till låga priser. Direktmaskiner från Landvetter och Arlanda med Iran Air.

 

Travel Cargo på Arlanda

Vi har flyttat vårt kontor och finns nu i Sky City, i nära anslutning till terminal 5 avgångshallen.

 

Upphämtning i hela Sverige

Genom samarbete med rikstäckande certifierade transportfirmor kan vi hämta ditt gods vardagar oavsett var du bor i Sverige. Med tanke på kostnaderna med transport i egen bil, kan upphämtning vara ett billigare alternativ och dessutom både tidssparande och bekvämt! 

 

Nya inlämningsmöjligheter

Nu kan du lämna in din flygfrakt direkt till fraktterminalen på Arlanda, Landvetter,  Malmö, Jönköping, Norrköping samt Örebro. Kontakta oss för vidare instruktioner.

 

Akutinlämning på Arlanda

7 dagar i veckan erbjuder vi akutinlämning av extra bagage i samband med incheckning och i de flesta fall till starkt rabatterade priser.

 

Qatar Airways

Vi erbjuder bra priser för flygfrakt med Qatar Airways, med direktflyg dagligen till Arlanda-Doha för anslutning till ett stort antal internationella destinatoner.

 

Flytta till Thailand, Asien, Indien, Australien eller New Zeeland

Med daglig avgång från Arlanda erbjuder vi i samarbete med THAI Airways attraktiva priser till Bangkok och övriga destinationer i Asien, Australien och Nya Zeeland.

 

Flytta till USA 

Travel Cargo erbjuder attraktiva priser till de flesta internationella flygplatserna i USA. Snabbt och enkelt är ditt flyttgods på plats, i genomsnitt 3-5 dagar.