Aktuellt                                                             

 

Upphämtning i hela Sverige

Genom samarbete med rikstäckande certifierade transportfirmor kan vi hämta ditt gods vardagar oavsett var du bor i Sverige. Med tanke på kostnaderna med transport i egen bil, kan upphämtning vara ett billigare alternativ och dessutom både tidssparande och bekvämt! 

 

Nya inlämningsmöjligheter

Nu kan du lämna in din flygfrakt direkt till fraktterminalen på Arlanda, Landvetter,  Malmö, Jönköping, Norrköping samt Örebro. Kontakta oss för vidare instruktioner.

 

Flytta till USA 

Travel Cargo erbjuder attraktiva priser till de flesta internationella flygplatserna i USA. Snabbt och enkelt är ditt flyttgods på plats, i genomsnitt 3-5 dagar.  Om du vill ha hjälp med införtullning och utkörning till hemadress, så samarbetar vi med en professionell tullagent som erbjuder denna tjänst

 

Qatar Airways

Vi erbjuder bra priser för flygfrakt med Qatar Airways, med direktflyg dagligen  Arlanda-Doha för anslutning till ett stort antal internationella destinatoner.

 

Flytta till Thailand, Asien, Indien, Australien eller New Zeeland

Med daglig avgång från Arlanda erbjuder vi i samarbete med THAI Airways attraktiva priser till Bangkok och övriga destinationer i Asien, Australien och Nya Zeeland.

 

Flygfrakt till Asmara 

Nu är det möjligt att skicka Cargo med Ethiopian Airlines till Asmara

 

Flygfrakt till Teheran

Vi erbjuder flygfrakt till Teheran till låga priser. Direktmaskiner från Landvetter och Arlanda med Iran Air.