Flytta till Kina

 

Att flytta till Kina är ett stort steg och kräver mycket planering. En del i processen är att bestämma vad och hur mycket av sitt bohag man ska flytta med.

 

Planerar du att ta med möbler som sängar, soffa mm blir det oftast billigast med sjöfrakt till Kina. Väljer du däremot att enbart ta med lösöre och mindre möbler är flygfrakt både ett snabbt och billigt alternativ.

 

 

Travel Cargo - din personliga flyttfirma

 

Vårt grundkoncept bygger på att du packar själv och lämnar in på något av våra inlämningsställen i Arlanda, Jönköping, Landvetter, Malmö eller Norrköping.

Vi arrangerar även upphämtning från din hemadress om du inte har möjlighet att lämna själv.

 

Vi skickar dina saker med flygfrakt till närmsta internationella tullflygplats, där av dig angiven mottagare ombesörjer införtullning. Stäm noga av vilka eventuella importregler som gäller för Kina.

 

En del information kan du hitta på internet. Gå in och sök på t.ex. prohibited and restricted import China. På www.shanghai.customs.gov.cn hittar du också information om hur man förtullar personliga tillhörigheter.

 

Vill du ha hjälp med införtullning och utkörning kan vi hänvisa till lokala fraktagenter i de flesta länder.

 

När du har en uppfattning hur mycket du vill skicka kontakta oss på Travel Cargo om offert för just din värdefulla utlandsflytt.

                                        Välkommen!

 

                          

                        Flytta till Kina med Travel Cargo!

 

 

                                                Member of