Tjänster 

 

Vi förmedlar endast privatgods som skickas från Sverige.

 

Flygfrakt

Vi erbjuder att skicka mindre flyttgods och extrabagage som flygfrakt från Sverige till de flesta större Internationella tullflygplatserna. Vi har avtal med alla internationella flygbolag vilket ger oss stor flexibilitet för att hitta bästa transportlösningar för just din sändning

 

Vår flygfraktservice innebär att man själv måste hämta och förtulla sitt gods. I gengäld får man ett mycket prisvärt alternativ för sin transport.


Upphämtning

Vi arrangerar upphämtning i hela Sverige, detta genom ett nära samarbete med flera utvalda transportfirmor. Det gör att även du har nära till oss.

 

Inlämning

Vårt kundcenter är strategiskt beläget i Sky City i nära anslutning till terminal 5 avgångshallen på Arlanda. Våra öppettider för inlämning är: helgfri måndag-fredag 09.00-11.30 samt 13.00-14.30. Har du större och många kolli lämna du detta direkt på flygfraktterminalen. Kontakta vår kundtjänst i förväg för att boka tid.

 

Vi har även inlämningsmöjligheter på Landvetter, Malmö Jönköping, Norrköping och Örebro.

 

Passagerarterminal

Denna service är för dig som vid incheckning har mer bagage än vad flygbiljettens frivikt tillåter och som tycker det är för dyrt att betala flygbolagets överviktspris.


När vårt kontor är stängt kan vi i samarbete med Menzies  hjälpa dig alla dagar i veckan med akuta frakt lösningar. Menzies ticketoffice hittar du i avgångshallen terminal 5 på Arlanda. 

 

Här tillämpas en särskild prislista för akutinlämning.